Aankleedkussen: wat moet je weten?

      Geen reacties op Aankleedkussen: wat moet je weten?

Wanneer je een baby hebt is een aankleedkussen iets wat je zeket moet hebben. Het is een rechthoekig kussen met opstaande randen. Deze randen zorgen ervoor dat de baby netjes op het kussen blijft liggen. Er zijn verschillende soorten aankleedkussens die je bij verschillende winkels, zoals de HEMA of IKEA kan halen. De prijzen van een aankleedkussen kunnen varieren van een tientje tot wel ruim vijftig euro. Het is dus handig om van te voren goed te kijken naar welke jij wilt hebben.

 

Meerdere aankleedkussens

Veel ouders kiezen ervoor om twee of meer aankleedkussens te kopen. Dit is handig, aangezien ze er dan eentje op de kinderkamer kunnen zetten en eentje beneden kunnen houden. Wanneer je baby een vieze luier heeft kan je deze dan makkelijk in de woonkamer verschonen. Zo voorkom je ongelukjes op de bank.

 

Aankleedkussenhoes

De meeste aankleedkussens zijn van glad spul gemaakt. Het is voor de baby dan ook niet heel erg fijn om op dit plastic-achtige materiaal te liggen. Het kan dus handig zijn om een hoes over het kussen te doen. Een aankleedkussenhoes is een hoes die je over het kussen doet waardoor het fijner ligt voor de baby. Naast dat het lekker ligt, is het ook handig om het kussen schoon te houden. De hoes kan je namelijk wassen en dit is zeker nodig aangezien je baby er meerdere keren per dag op ligt. Zo kan het ook verstandig zijn om meerdere hoesen aan te schaffen voor wanneer er eentje gewassen moet worden. Deze aankleedkussenhoezen kan je eenvoudig bestellen op https://www.koeka.com/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *